تفاوت پشم سنگ با پشم سرباره چیست؟

۵ بازديد

پشم سنگ و پشم سرباره به عنوان پشم معدنی شناخته می شوند. این عایق ها از مواد اولیه مشابه اما در نسبت های متفاوت و با چرخاندن ترکیب مذاب سنگ و سرباره به الیاف مقاوم در برابر دمای بالا تولید می شوند.
عایق پشم سنگ عمدتاً از الیافی مانند سرباره کوره بلند سنگ آلومینوسیلیکات و سنگ آهک یا دولومیت تشکیل شده است. در مورد عایق پشم سرباره، عمدتاً از الیاف تولید شده از همجوشی سرباره کوره با ترکیبی از افزودنی های معدنی با یا بدون چسب و سنگ های طبیعی خاص تشکیل شده است. به طور معمول، عایق های پشم سرباره از حداقل 70-85٪ سرباره کوره تشکیل می شود. برای خرید پشم سنگ با شرکت اندیشه عایق آریا تماس حاصل فرمایید.

عایق پشم معدنی
عایق پشم معدنی در دهه 1850 توسعه یافت و در سال 1875 در ایالات متحده ثبت شد. به آن عایق پشم سنگ نیز می گویند.
استفاده از عایق پشم سنگ در دهه 1950 در ایالات متحده رایج شد.
از سال 2008 تا به امروز در برخی از ساخت‌وسازهای جدید در تولید مسکن و در کاربردهای خاص مانند عایق‌کاری سقف کلیسای جامع با شیب کم و غیره استفاده می‌شود.
سه نوع عایق پشم معدنی مورد استفاده در بخش ساختمان:
پشم سنگ
پشم شیشه
پشم سرباره

پشم سرباره چیست؟
پشم یک سرباره فایبرگلاس است که از ریسندگی ساخته می شود، سرباره ای که به الیاف عایق تبدیل می شود.
برخی از تولیدکنندگان عایق پشم سنگ از بازیافت تقریباً خالص سرباره فولاد استفاده می کنند. حدود 30 درصد حجم این عایق را سیلیس تشکیل می دهد که دلیل اصلی رشته ای بودن الیاف پشم سرباره به دلیل وجود سیلیس در این عایق می باشد.

ذرات تشکیل دهنده این الیاف معدنی بسیار کوچک و ابتدا و انتهای آنها کروی است. به همین دلیل است که عایق پشم سرباره نیز حساسیت پوستی کمی ایجاد می کند و بازیافت آن در محیط سریعتر از پشم شیشه است. علاوه بر این مسائل، ریز بودن ذرات این الیاف باعث می شود که این عایق در برابر الکتریسیته و جریان الکتریکی مقاوم باشد.
سرباره پشم ماده ای است که از بازیافت ضایعات (ضایعات کوره های بلند ریخته گری آهن) حاصل می شود.

فواید پشم سرباره
مقاومت حرارتی بالا
پایداری حرارتی عایق پشم سرباره در صورت خالص بودن این عایق 800 درجه سانتیگراد و در صورت مخلوط شدن با مواد چسبنده 350 درجه سانتیگراد می باشد.

عایق پشم سرباره عملکرد حرارتی بسیار بالایی دارد و به دلیل وجود اکسیدهای فلزی با نقطه ذوب بالا در برابر آتش بسیار مقاوم است.

ضد باکتری و ضد قارچ
عایق پشم سرباره علاوه بر مقاومت بالا در برابر آتش، در برابر رشد باکتری ها و قارچ ها نیز مقاومت بالایی دارد.

استفاده عمومی از پشم سرباره
عایق پشم سرباره به عنوان عایق صوتی و حرارتی در صنایع مختلف استفاده می شود. علاوه بر کاربرد در ساخت و ساز و صنایع وابسته، در صنایع مختلف دیگر مانند نفت، گاز، پتروشیمی و نظامی کاربرد فراوانی دارد.
عایق پشم سرباره، نسوز و عایق صدا، برای عایق های حجیم استفاده می شود و ضریب انتقال صوتی و حرارتی آن بسیار پایین است.

آیا پشم سنگ، پشم سرباره یا سایر مواد عایق حرارتی حاوی الیاف آزبست هستند؟
هیچ گزارشی مبنی بر استفاده از آزبست در تولید پشم سنگ، پشم سرباره یا سایر پشم های معدنی وجود ندارد.

چگونه از رطوبت و مشکلات مربوط به آن هنگام پاشش پشم معدنی، عایق پشم سنگ و عایق پشم سرباره جلوگیری کنیم؟
از آنجایی که این محصولات عایق الیافی و معدنی اغلب به صورت خمیر مرطوب روی سطوح ساختمان یا ایجاد حفره اسپری می شوند، هنگام استفاده باید با یک مانع پوشانده شوند تا بخار را تا زمانی که عایق خشک شود حفظ کند.

تفاوت بین عایق حرارتی پشم سرباره و پشم سنگ چیست؟
تفاوت بین عایق پشم سرباره و پشم سنگ چیست؟ پشم سنگ و پشم سرباره هر دو عایق پشم معدنی هستند، اما تفاوت آنها در نسبت مواد استفاده شده در شکل گیری آنها است، به شرح زیر:

پشم سنگ از 70-75 درصد و 25 درصد سرباره تشکیل شده است و این ترکیب در پشم سرباره متفاوت است.
این نوع ترکیب باعث مقاومت بیشتر پشم سنگ می شود و در نتیجه از تکثیر صورت جلوگیری می کند زیرا عایق صوتی بهتری نسبت به پشم ایتیر ارائه می دهد.
پشم سرباره 75 درصد سرباره کوره بلند است و می توان آن را محصول جانبی کارخانه فولاد دانست.
ضریب انتقال حرارت پشم سرباره بیشتر از پشم سنگ است.
این امر باعث شد پشم سنگ عایق حرارتی مناسب تری نسبت به پشم سرباره باشد.
مقاومت حرارتی پشم سنگ بیشتر از پشم سرباره و عایق های حرارتی است.
امروزه پشم سنگ و پشم سرباره به عنوان مناسب ترین عایق های حرارتی و صوتی شناخته می شوند.

۰ ۰

مزایای عایق پشم سنگ

۴ بازديد

عایق پشم سنگ یکی از انواع عایق های معدنی است. ماده اصلی این عایق سنگ بازالت است که در دسته سنگ های آذرین قرار می گیرد. برای تولید عایق پشم سنگ، بازالت در دمای بسیار بالا ذوب می شود و سپس به الیاف ریز تبدیل می شود.
عایق پشم سنگ به عنوان عایق حرارتی، عایق صدا و عایق رطوبتی استفاده می شود. خواص پشم سنگ باعث شده است که این عایق در صنایع مختلف از جمله پالایشگاه ها، نیروگاه ها، پتروشیمی ها، صنایع غذایی، ساخت و سازها و تاسیسات و ... کاربرد وسیعی داشته باشد.
مزایای عایق پشم سنگ
خواص و ویژگی های عایق پشم سنگ باعث شده است که این عایق در صنایع مختلف کاربرد فراوانی داشته باشد و دارای مزایای فراوانی باشد. مزایای عایق پشم سنگ عبارتند از:

عایق
یکی از مزیت های اصلی عایق پشم سنگ مقاومت بالای آن در برابر دماهای بالا می باشد. پشم سنگ به دلیل خواص فیزیکی در محدوده دمایی 30- تا 750+ درجه سانتیگراد عملکرد خوبی دارد و نقطه ذوب آن 1300 درجه سانتیگراد است. این ویژگی ها به این معنی است که عایق پشم سنگ را می توان در صنایع مختلف و به عنوان عایق حرارتی استفاده کرد.

عایق صدا
علاوه بر عایق حرارتی، از پشم سنگ به عنوان عایق صدا نیز استفاده می شود. پشم سنگ باعث کاهش انتقال صدا و کاهش آلودگی صوتی می شود.

ضد آب
پشم سنگ به طور طبیعی در برابر رطوبت مقاومت می کند. پشم سنگ علاوه بر داشتن ضریب انتقال حرارت بسیار پایین، در برابر رطوبت نیز به خوبی مقاومت می کند.

بازدارنده آتش
یکی از مهم ترین ویژگی هایی که در مزایا و معایب عایق پشم سنگ به آن نگاه می کنیم، مقاومت آن در برابر آتش است. پشم سنگ با توجه به ویژگی ها و خواصی که دارد یکی از انواع عایق های ضد حریق محسوب می شود.

علاوه بر این، پشم سنگ به اشتعال و گسترش آتش کمک نمی کند. این ویژگی تضمین می کند که در صورت آتش سوزی، آتش تا رسیدن نیروهای آتش نشانی به کل ساختمان سرایت نمی کند.

احترام به طبیعت
یکی دیگر از مزایای عایق پشم سنگ سازگاری آن با محیط است. پشم سنگ به طور کلی دوستدار طبیعت در نظر گرفته می شود. این عایق با سایر مصالح مورد استفاده در ساختمان ها و سازه ها سازگار بوده و برای اجزای مختلف سازه مشکلی ایجاد نمی کند.

مقاوم در برابر مواد شیمیایی، قارچ ها و باکتری ها
عایق پشم سنگ عایق استریل محسوب می شود و بستر مناسبی برای رشد قارچ ها، کپک ها و باکتری ها نیست. به همین دلیل نگران تکثیر این موجودات مضر در عایق و ساختار ساختمان خود نباشید. علاوه بر این عایق پشم سنگ در برابر مواد شیمیایی، اشعه ماوراء بنفش و ... مقاومت بالایی دارد.

ماندگاری بالا
یکی از معیارهای اصلی هنگام در نظر گرفتن مزایا و معایب عایق پشم سنگ یا هر عایق دیگری دوام و طول عمر آن است. اگر عایق عمر کوتاهی داشته باشد استفاده از آن به صرفه نیست. زیرا تعویض یا تعمیر عایق کاری پرهزینه و زمان بر است. علاوه بر این، در برخی موارد امکان تعمیر یا تعویض وجود نخواهد داشت. عایق پشم سنگ یکی از مقاوم ترین عایق های موجود در بازار محسوب می شود و طول عمر بالایی دارد.
سایر مزایای عایق پشم سنگ عبارتند از:
نصب آسان
قیمت مناسب
قابل تعمیر و بازسازی می باشد
ضریب انتقال حرارت بسیار پایین و مقدار مناسب
تحمل حرارتی بالا
غیر سمی باشد

معایب پشم سنگ
هر عایق مزایا و معایب خود را دارد. در این قسمت که به بررسی مزایا و معایب عایق پشم سنگ اختصاص دارد، با معایب استفاده از پشم سنگ آشنا می شویم.
مطالعه و تحقیق در مورد آسیب های ناشی از عایق پشم سنگ برای انسان زمان زیادی می برد. تا کنون هیچ آزمایشی ثابت نکرده است که پشم سنگ سرطان زا است یا آسیب جدی و جبران ناپذیری به انسان وارد می کند. اما استفاده طولانی مدت و نزدیکی به پشم سنگ ممکن است به افراد آسیب برساند.

از آنجایی که پشم سنگ از الیاف ریز ساخته شده است، تنفس این الیاف می تواند مشکلاتی را برای سیستم تنفسی انسان ایجاد کند. علاوه بر این، نزدیکی این عایق به پوست انسان می تواند باعث خارش و سوزش شود. به همین دلیل استفاده از دستکش و ماسک در هنگام نصب و اطراف این مقره ها توصیه می شود. یک عیب دیگر پشم سنگ مقاومت کم آن در برابر بخار و آب است.

۰ ۰

معرفی عایق ساختمانی حرارتی و برودتی

۹ بازديد

عایق چیست؟

عایق، مشخصه نام آن، به معنای چیزی است که از اتلاف انرژی، گرما، سرما و هر چیزی که برای ما مهم است جلوگیری می کند.
در کارخانه های صنعتی از موادی به نام عایق برای کاهش تلفات حرارتی و برودتی بین سطوح مختلف ساختمان و سازه، لوله ها و کانال ها، مخازن و غیره استفاده می شود، همچنین عایق از نفوذ رطوبت l و انتقال صدا و محیطی که دوست داریم جلوگیری می کند. . انواع مختلفی از عایق ها در انواع تاسیسات، ساختمان ها، صنایع، کشاورزی و ... استفاده می شود. به عنوان مثال می توانیم در مکان های مختلف ساختمان مانند دیگ بخار یا لوله های آب سرد و گرم از عایق حرارتی استفاده کنیم. در نظر داشته باشیم که عایق به تنهایی نمی تواند از اتلاف انرژی جلوگیری کند، اما نقش مهمی در کنترل آن دارد. اما بهتر است بدانید که استفاده از عایق حرارتی عامل مهمی در کنترل و مصرف انرژی است.

انواع عایق ساختمان از نظر کاربرد
انواع عایق های ساختمانی از نظر عملکرد و کاربرد به 3 دسته تقسیم می شوند. یکی عایق حرارتی، دومی عایق رطوبتی و سومی عایق صدا. برخی از انواع عایق های ساختمانی از نظر کارایی در دسته بندی خاصی قرار نمی گیرند و می توان از آنها برای کاربردهای مختلف استفاده کرد. مانند عایق پشم سنگ که علاوه بر عایق حرارتی دیوارها و سقف ها می تواند عایق صوتی خوبی نیز باشد.

پشم سنگ یکی از قدیمی ترین عایق های حرارتی و صوتی در ساختمان ها می باشد. این عایق ساختمان مقاومت حرارتی خوبی دارد و تا 800 درجه سانتیگراد را نیز تحمل می کند. این عایق ساختمانی از حرارت سنگ بازالت و به روشی خاص پس از ذوب شدن به الیاف تبدیل می شود. بیشتر این عایق ساختمان الیاف و حدود 3 درصد رزین است.

پشم سنگ به عنوان عایق نقش مهمی در جلوگیری از گسترش آتش در ساختمان دارد و در برابر حرارت بالا مقاومت بالایی دارد. این عایق علاوه بر جلوگیری از اتلاف انرژی از انتقال صدا به داخل ساختمان نیز جلوگیری می کند.

عایق ساختمان پشم سنگ به صورت تخته، رول، پتو و لحاف در بازار موجود است. توجه داشته باشید که هنگام نصب آن در ساختمان حتما از دستکش و ماسک استفاده شود تا از حساسیت های پوستی و تنفسی جلوگیری شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه خرید و فروش عایق های ساختمانی می توانید برای خرید پشم سنگ با شرکت اندیشه عایق آریا تماس حاصل فرمایید.

پشم شیشه یکی دیگر از عایق های قدیمی ساختمان است که به عنوان عایق صوتی و حرارتی در ساختمان ها استفاده می شود. پشم شیشه از الیاف ریز ساخته شده است که مقاومت بالایی در برابر دماهای بالا دارند. این عایق ساختمان بسیار سبک بوده و از انتقال سرما و گرما به داخل ساختمان جلوگیری می کند. پشم شیشه به طور کلی برای عایق کاری سقف ها، لوله ها، دیوارها و مخازن، مجاری هوا استفاده می شود.

عایق الاستومری در برابر صدا، رطوبت و گرما نوعی عایق ساختمانی با انعطاف و خاصیت ارتجاعی است که نه تنها عایق حرارتی، بلکه نوعی عایق صوتی و در برابر رطوبت نیز محسوب می شود. از این عایق برای عایق کاری مخازن، سوله ها، دیگ ها و ... استفاده می شود. انعطاف پذیری عایق الاستومری آن را به پوششی مناسب برای سطوح و مقاومت در برابر آب، گرما و صدا تبدیل می کند.

عایق پلی اورتان یک ماده شیمیایی است و به صورت فوم روی سطوح اعمال می شود. این فوم هنگام تزریق به صورت کف ظاهر می شود و به مرور زمان به بدنه ای سخت تبدیل می شود. این فوم به صورت دستی و با دستگاه تزریق می شود و به تمام سوراخ ها نفوذ کرده و سطح را کاملا عایق می کند.

فوم پلی اورتان سبک است و در برابر نفوذ آب بسیار مقاوم است. عایق رطوبتی ایزوگام یکی از رایج ترین عایق های ساختمانی است که به صورت رولی در بازار موجود است. این عایق رطوبتی با چسب های مخصوص و با استفاده از حرارت بر روی سطوح مختلف برای جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت استفاده می شود. ایزوگام سبک است و انعطاف پذیری خوبی دارد.

عمر مفید عایق رطوبتی ایزوگام 10 سال است و مقاومت بالایی در برابر تغییرات آب و هوایی خواهد داشت. ایزوگام یک لایه یکنواخت بدون ترک بر روی سطوح ایجاد می کند و آب به هیچ وجه به داخل آن نفوذ نمی کند. در صورت ایجاد سوراخ یا ترک در قسمتی از ایزوگام بر اثر ضربه یا فشار زیاد، احتمال ورود آب به داخل آن وجود خواهد داشت. برای خرید ایزوگام با شرکت اندیشه عایق آریا تماس حاصل فرمایید.

همانطور که از نام آن پیداست، عایق رطوبتی نانو رنگ بر اساس فناوری نانو تولید می شود و به دلیل وجود نانوذرات، در برابر دماهای بالا و نفوذ رطوبت مقاومت می کند. تغییرات آب و هوایی وجود دارد. از نظر کیفیت و قیمت مقرون به صرفه است.

۰ ۰

انواع عایق ساختمانی

۷ بازديد

استفاده از سوخت های فسیلی در سال های اخیر رشد قابل توجهی داشته است. این موضوع نگرانی های زیادی را در خصوص کاهش و کمبود این منابع در سال های آینده ایجاد می کند. عایق کاری ساختمان امروزه بسیار مهم است و ساختمان های مسکونی، اداری، تجاری و غیره. مطابق با استانداردهای جهانی و با هدف مصرف کمتر انرژی ساخته شده اند. امروزه از انواع عایق های ساختمانی از نظر رطوبت، گرما و صدا استفاده می شود.

عایق کاری ساختمان چیست؟
عایق به ماده، فرآیند یا ابزاری اطلاق می شود که قادر به عایق کاری یک سطح خاص باشد. این عایق می تواند در برابر هر عاملی از جمله رطوبت، صدا، گرما، مواد شیمیایی و ... باشد. همانطور که گفتیم امروزه انواع مختلفی از عایق های ساختمانی برای هدف خاصی تولید و استفاده می شود. هر کدام کاربردهای اقتصادی متعددی دارند.

انواع عایق های ساختمانی
به طور کلی می توان از هر نوع مصالح و مصالحی در ساخت ساختمان ها استفاده کرد، به گونه ای که در برابر عواملی مانند صدا، گرما، آب و رطوبت، مواد شیمیایی، حشرات و ... مقاومت بالایی از خود نشان دهند. و اینکه می توانند در کاهش هزینه ها موثر باشند. به عنوان عایق شناخته می شود. در مجموع از 4 نوع عایق در ساخت و ساز ساختمان استفاده می شود که عبارتند از عایق صوتی، عایق رطوبتی، عایق حرارتی و عایق آتش.

عایق پشم سنگ
پشم سنگ یکی از بهترین عایق های حرارتی است. این می تواند تا دمای 1200 درجه سانتیگراد را تحمل کند و از نوعی سنگ آتشفشانی ساخته شده است. این عایق عمدتاً در صنایع نفت و گاز، پالایشگاه ها و ... کاربرد دارد که این عایق علاوه بر مقاومت عالی در برابر آتش و حرارت می تواند یکی از بهترین عایق های صوتی ساختمان باشد. عایق پشم سنگ در انواع پانل، لحاف، پتو و ... موجود است و در قسمت های مختلف ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد، البته می تواند باعث ایجاد حساسیت های پوستی و تنفسی شود.

عایق قیر و کیسه
عایق قیر یا قیر یکی از رایج ترین، قدیمی ترین، پرکاربردترین و بهترین عایق های ساختمانی است که در قسمت های مختلف ساختمان مانند پشت بام، کف، آشپزخانه، سرویس بهداشتی و ... استفاده می شود که این عایق به عنوان عایق عالی در برابر رطوبت شناخته می شود. قیر طول عمر بالایی دارد و به دلیل انعطاف پذیری زیاد آن می توان در شرایط آب و هوایی مختلف از آن استفاده کرد.

عایق فوم شانه تخم مرغ
یکی از بهترین عایق های صوتی که در ساختمان ها استفاده می شود عایق فوم تخم مرغی است که عمدتا در مکان هایی مانند آتلیه و ... استفاده می شود این عایق ها وزن مناسب و عمر طولانی دارند. عایق فوم تخم مرغی شکل علاوه بر مقاومت در برابر صدا، در برابر انتقال حرارت نیز بسیار مقاوم است.

عایق های ایسپولار
ایزوپل یکی از بهترین عایق های ساختمانی است که می تواند مقاومت بسیار بالایی در برابر رطوبت و نفوذ مایعات داشته باشد. این عایق دارای یک سطح کاملا پوشیده است که با یک دست می توان از آن استفاده کرد و آن را ضد آب می کند. همچنین بر پایه آب ساخته شده و یک محصول پلیمری کاربردی برای قسمت های مختلف ساختمان می باشد. عایق ایزوپل چسبندگی بالایی دارد و به راحتی روی سقف، دیوار و ... نصب می شود.

عایق پشم شیشه ساختمان
پشم شیشه به عنوان یکی از قدیمی ترین عایق های ساختمانی شناخته می شود که هم به عنوان عایق صوتی و هم به عنوان عایق حرارتی کاربرد دارد. علاوه بر این پشم شیشه از مقاومت بالایی در برابر آتش سوزی برخوردار است و برای پوشاندن انواع قسمت های مختلف ساختمان اعم از سقف، دیوار، لوله و ... استفاده می شود. مقاومت و قارچ ها و باکتری ها به راحتی رشد می کنند. علاوه بر این، این عایق ممکن است باعث ایجاد حساسیت در افراد شود و هنگام نصب آن باید از دستکش و ماسک استفاده شود.

انواع عایق ساختمان ایزوگام
ایزوگام یکی از محصولات پیش ساخته عایق ساختمانی با کاربردهای متعدد می باشد. این عایق به صورت رول تهیه می شود و با استفاده از چسب های مختلف به سطوح قسمت های مختلف ساختمان ها اعم از سقف و دیوار چسبانده می شود. این عایق دارای انعطاف پذیری بالا، عمر مفید بیش از 10 سال و مقاومت بالایی در برابر تغییرات آب و هوایی می باشد. اگرچه عایق ایزوگام به عنوان عایق رطوبت شناخته می شود، اما می تواند به عنوان عایق صوتی و حرارتی نیز موثر باشد. این نوع عایق انواع مختلفی دارد که هر کدام برای مناطق مختلف قابل استفاده هستند.

عایق فوم الاستومری یا فوم لاستیکی
عایق فوم الاستومری یکی دیگر از انواع عایق های ساختمانی است که می توان از آن به عنوان عایق حرارتی، رطوبتی و صوتی استفاده کرد. این عایق خاصیت ارتجاعی و انعطاف پذیری بالایی دارد و از ماده ای به نام فوم نیتریل ساخته شده است. این عایق برای سوله، دیگ بخار، مخازن و ... کاربرد فراوانی دارد، این عایق به خوبی در برابر آب، گرما و صدا مقاومت می کند و دچار خوردگی نمی شود.

عایق فوم الاستومری وزن بسیار کمی دارد و تغییرات دمایی مختلف را تحمل می کند و امکان رشد قارچ و باکتری وجود ندارد. این عایق قیمت بالایی دارد اما نیازی به پوشش ثانویه ندارد و در اشکال و طرح های مختلف موجود است. در ضمن یکی از مهم ترین ویژگی های این عایق رنگ پذیری آن است که می تواند در ساختمان ها بسیار مفید و کاربردی باشد.

عایق صدا
عایق صدا نوعی عایق است که برای کاهش انتقال صدا از یک محیط به محیط دیگر استفاده می شود. دو نوع مکانیسم انتقال صدا در ساختمان ها وجود دارد که عبارتند از:

ضربه: در این مکانیسم آلودگی صوتی از داخل اجزای ساختمان از جمله صدای راه رفتن افراد، برخورد با دیوارهای مجاور، بسته شدن درب و ... منتقل می شود.
هوا: در این مکانیسم آلودگی صوتی به طور مستقیم از طریق هوا منتقل می شود، مانند صدای تراموا، سیستم های تهویه و ....

عایق رطوبتی
وجود رطوبت در ساختمان باعث پوسیدگی و فرسودگی قسمت های مختلف ساختمان به مرور زمان می شود. رطوبت می تواند عمر مفید ساختمان و مصالح آن را کاهش داده و به تجهیزات داخل ساختمان آسیب برساند. به همین دلیل استفاده از انواع عایق رطوبتی می تواند بسیار مهم باشد. عایق رطوبتی انواع مختلفی دارد که از هر کدام می توان در قسمت های مختلف ساختمان استفاده کرد.

عایق حرارتی
عایق های حرارتی موادی هستند که مقاومت حرارتی بالایی برای کاهش جریان گرما دارند. اگر این مواد به درستی در پوشش بیرونی ساختمان اجرا شوند، می توانند صرفه جویی قابل توجهی در مصرف انرژی در طول عمر مفید ساختمان تضمین کنند. گرما همیشه از منابع دمای بالاتر به سیستم‌های با دمای پایین‌تر منتقل می‌شود که می‌تواند منجر به مصرف انرژی قابل توجهی در ساختمان‌های بدون عایق شود. استفاده از انواع عایق حرارتی باعث کاهش سرعت انتقال دما می شود.

عایق های آتش
همانطور که از نام آن پیداست عایق آتش نوعی عایق ساختمانی است که می تواند در برابر آتش و حرارت بسیار مقاوم باشد و از سرایت آتش به سایر قسمت های ساختمان جلوگیری کند.

بهترین عایق ساختمان
همانطور که گفتیم امروزه از انواع مختلفی از عایق های ساختمانی برای کاهش مصرف انرژی و افزایش رفاه افراد استفاده می شود که هر کدام کاربردها و قابلیت های بسیاری دارند. از پرکاربردترین عایق های ساختمانی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

عایق یونولیت
عایق یونولیت را می توان پرکاربردترین، رایج ترین و بهترین عایق ساختمانی دانست که دارای ویژگی ها و قابلیت های منحصر به فرد فراوانی است. این عایق در ایران با نام های مختلفی از جمله پلاستوفوم، یونولیت و آکاسیف شناخته می شود. نام اصلی این عایق پلی استایرن منبسط شده یا EPS است و در آمریکا به پلی استایرن نیز معروف است. یونولیت ماده ای سبک و متخلخل است. با توجه به خواص فیزیکی و مکانیکی یونولیت، از این ماده می توان به عنوان عایق صدا، عایق حرارت و عایق رطوبت استفاده کرد.

۰ ۰

فوم الاستومری چیست؟

۷ بازديد

 

یکی از مهمترین و پرکاربردترین انواع عایق، عایق حرارتی است که از اتلاف انرژی جلوگیری می کند. فوم الاستومری به عنوان یک عایق حرارتی و در واقع یک ماده رایج و دائمی در صنعت ساختمان در همه جوامع استفاده می شود.

عایق الاستومری یک مانع بسیار خوب در برابر نفوذ بخار و تراکم در نظر گرفته می شود. این فوم عموما در سیستم های تهویه مطبوع و تاسیسات خنک کننده استفاده می شود. ساختار فوم الاستومری سلول بسته بوده و مواد مورد استفاده در برابر نفوذ رطوبت مقاومت بالایی دارند.

پس از محاسبه ضخامت مورد نیاز می توان از فوم الاستومری برای صرفه جویی در مصرف انرژی استفاده کرد.

برای خرید پشم سنگ روی لینک کلیک کنید

https://ayeghariya.com/%D9%BE%D8%B4%D9%85-%D8%B3%D9%86%DA%AF/

 

فوم های الاستومری در دو نوع رول و لوله ای از مواد انعطاف پذیر تولید می شوند. فوم های لوله ای برای اتصال در 2 لبه بریده می شوند. این فوم ها قبل یا بعد از عملیات نصب بر روی قطعات و اتصالات اعمال می شوند. فوم های لوله ای با چسب در تمام طول به هم متصل می شوند.

از فوم غلتک ها برای نصب لوله ها و کانال های تهویه مطبوع با قطر بزرگ (بیش از 5 اینچ) استفاده می شود. در صورت لزوم می توان از این ورق ها به عنوان برچسب استفاده کرد.

عایق کاری راه حل مناسبی برای تضمین بهترین عملکرد پروژه در سیستم است که در صورت عدم استفاده صحیح می تواند باعث توقف سیستم و ایجاد مشکل میعان شود.

به همین دلیل این نوع عایق با برندها، مدل ها و قیمت های مختلف در سراسر کشور عرضه می شود. یعنی در بسیاری از موارد علاوه بر تولید و ساخت فوم الاستومری داخلی، از خارج از کشور نیز وارد می شود.
انواع فوم الاستومری
عایق الاستومری چیست؟
فوم الاستومری در دو نوع کلی وجود دارد: عایق رولی الاستومری یا عایق الاستومری پتویی و عایق الاستومری لوله ای. این نوع عایق حرارتی عمدتاً برای عایق کاری انواع کانال ها مانند کانال های انعطاف پذیر یا لوله های هوا و همچنین انواع لوله های مارپیچ و سایر تاسیسات و تجهیزات مورد استفاده در هدایت و انتقال هوا استفاده می شود. این قابل اجراست.

در بسیاری از موارد در کانال های هوای مربوط به سیستم های تهویه مطبوع و کانال های اسپلیت در ساختمان هایی مانند مجتمع های مسکونی، اداری و تجاری و ساختمان های بلند از عایق الاستومری برای عایق کاری انواع کانال های هوا مانند کانال ها و اتصالات اسپیرال گالوانیزه استفاده می شود. . . کانال اسپیرال و سایر قطعات و تجهیزات استفاده می شود.

علاوه بر این از فوم الاستومری در کارگاه های تولیدی، کارخانجات بزرگ صنعتی و ... نیز استفاده می شود، زیرا در بسیاری از این کارگاه های تولیدی مانند کارگاه های نجاری یا کارگاه های چوب بری، تاسیساتی وجود دارد که نیاز به کانال ها و خروجی هوا و یا انتقال مواد به خارج از محیط کارگاه دارند. .

به عنوان مثال در کارگاه‌های نجاری برای انتقال ذرات ریز و خرده‌های چوب به محیط خارجی از لوله‌های هوا استفاده می‌شود که در بسیاری از موارد باعث افزایش مقاومت این مجرای انعطاف‌پذیر می‌شود که با مواد PVC نیز تقویت شده است. ; می توان از فوم الاستومری استفاده کرد.

زیرا در برخی کارگاه ها و محیط های صنعتی لازم است که شلنگ مکش انعطاف پذیر از دستگاه ها و تجهیزات زیادی عبور داده شود. اما یک کانال انعطاف پذیر عایق شده و عایق شده با عایق الاستومری لوله ای می تواند مقاومت این کانال هوا را تا حد قابل توجهی افزایش دهد. بنابراین شرایط فیزیکی نامناسب خط لوله و وجود موانع در مسیر آن نمی تواند باعث آسیب به کانال یا اختلال در عملکرد آن شود.

مزایا و کاربردهای فوم الاستومری
وزن بسیار کم فوم الاستومری نسبت به سایر عایق های موجود در بازار، انعطاف پذیری زیاد این عایق و همچنین ساختار منحصر به فرد آن که یک ساختار سلول بسته می باشد. همه چیز باعث محبوبیت این عایق نسبت به مدل های دیگر می شود.

۰ ۰

پشم سنگ و پشم شیشه چه تفاوتی دارند؟

۶ بازديد

 برای بررسی تفاوت پشم سنگ و پشم شیشه، ابتدا ماهیت و ویژگی های هر یک از آنها را بررسی می کنیم. پشم شیشه از ذوب و تبدیل شیشه به الیاف بسیار ظریف تولید می شود. پس از آن الیاف تهیه شده به صورت تخته یا رول در می آید و در بازار داخلی برای مصارف مختلف به فروش می رسد.

پشم شیشه عایق بسیار خوبی در برابر حرارت است. این محصول به دلیل ویژگی های منحصر به فرد خود کاربردهای زیادی در صنعت دارد. برش و نصب پشم شیشه آسان است. این محصول عایق حرارتی در حداکثر دمای 250 درجه سانتیگراد بهترین عملکرد را دارد و امکان نصب آن را در بسیاری از نقاط ساختمان فراهم می کند. از طرفی می توان از آن برای عایق صدا نیز استفاده کرد. همچنین در ساختمان هایی که مواد منفجره یا قابل احتراق حمل می شود، برای ایمنی بیشتر ترجیحاً از پشم شیشه استفاده شود.

پشم سنگ چیست؟ چه تفاوتی با پشم شیشه دارد؟
پشم سنگ مانند پشم شیشه یک عایق صوتی و حرارتی پرکاربرد است. بازالت یکی از مواد اولیه تولید پشم است که شناخته شده ترین سنگ آذرین است. بازالت از بقایای فعالیت های آتشفشانی به دست می آید و در ایران به وفور یافت می شود. این ماده نسبت به پشم شیشه چگالی بیشتری دارد و مقاومت حرارتی بیشتری از خود نشان داده است. حداکثر دمای عملیاتی پشم سنگ 750 درجه است که نشان از استحکام بسیار بالاتر آن نسبت به پشم شیشه دارد.

علاوه بر این، این ماده برای عایق صدا بسیار مناسب است. تهیه و نصب پشم سنگ همانند پشم شیشه بوده و مقاومت بسیار بالایی در برابر آتش دارد. به طور کلی در ساختمان هایی که عایق حرارتی و صوتی به دلیل کاربردهای ساختمانی از اهمیت بالایی برخوردار است به جای پشم شیشه از پشم سنگ استفاده می شود. بنابراین، همانطور که بسیاری از افراد به دنبال سنگ مناسب برای نمای ساختمان خود هستند، یافتن پشم سنگ با کیفیت نیز در ساخت بسیاری از ساختمان ها بسیار مهم است.
تفاوت قیمت پشم شیشه و پشم سنگ، تفاوت در استفاده و هزینه
مهمترین تفاوت پشم شیشه و پشم سنگ در کاربرد در ساخت و هزینه آنها نهفته است. در اینجا به بررسی هر یک از آنها می پردازیم.

تفاوت قیمت پشم سنگ و پشم شیشه
همانطور که گفته شد ماده اصلی پشم سنگ بازالت است، بنابراین می توان تراکم الیاف پشم سنگ را افزایش داد و در نتیجه هزینه کمتری را به همراه داشت. در واقع، چگالی بیشتر الیاف پشم سنگ، استفاده از این ماده به عنوان عایق صدا را از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر می کند. نکته مهم دیگر این است که هر دو ماده در برابر آتش بسیار مقاوم هستند.

تفاوت بین کاربرد پشم سنگ و پشم شیشه
این دو ماده از نظر ساختار فیبری مشابه هستند، اما از آنجایی که هر دو به عنوان عایق حرارت عمل می کنند، باید به محل استفاده از آنها در ساختمان و عملکرد عایق مورد نظر توجه شود.

می توان گفت برای عایق کاری سوله ها بهتر است از پشم شیشه استفاده شود زیرا این ماده از نظر اقتصادی و کارایی مناسب تر از پشم سنگ است. در عین حال، استفاده از پشم سنگ برای عایق کاری کف و دیوارها از نظر فنی اقتصادی تر است و با جلوگیری از اتلاف انرژی در درازمدت باعث صرفه جویی در مصرف انرژی می شود.

بررسی مقاومت پشم سنگ و پشم شیشه
به طور کلی مهمترین تفاوت پشم شیشه و پشم سنگ این است که مقاومت حرارتی آنها متفاوت است. پشم شیشه در حداکثر دمای 250 درجه سانتیگراد بهترین عملکرد را دارد در حالی که حداکثر دمای عملکرد پشم سنگ 750 درجه سانتیگراد است.

حتی پشم سنگ می تواند تا 1000 درجه سانتیگراد مقاومت خوبی داشته باشد. بنابراین استفاده از پشم سنگ در ساختمان هایی که باید مقاومت خوبی در برابر صدا و گرما داشته باشند، ترجیح داده می شود.

مشکلات بین پشم شیشه و پشم سنگ
یکی دیگر از تفاوت های پشم شیشه و پشم سنگ مشکل ساز بودن پشم شیشه است. تماس طولانی مدت با پشم شیشه باعث بیماری های تنفسی می شود. الیافی که از آنها پشم شیشه تولید می شود حاوی پودرهای بسیار کوچکی است که اگر به مدت طولانی تنفس شود باعث ایجاد فیبروزری و در دراز مدت باعث تنگی نفس می شود. الیاف این ماده به شکل سوزنی هستند و در صورت نفوذ به داخل ریه ها قابل جدا شدن نیستند و باعث بیماری ریوی می شوند. این مشکل استفاده از آن را در مقایسه با پشم سنگ محدود می کند.

 

۰ ۰

پشم شیشه چیست؟

۷ بازديد

 پشم شیشه نوعی الیاف معدنی است که در واقع نوعی عایق حرارتی و صوتی است که از مواد بازیافتی از شیشه ذوب شده با ماسه و رزین معمولی ساخته شده است. الیاف پشم شیشه بسیار کوچک، ظریف و سوزنی شکل هستند.
یک رول پشم شیشه معادل حداقل 10 بطری شیشه ای بازیافتی است. پشم شیشه به صورت پشم شیشه یا الیاف شیشه تولید می شود و از الیاف استوانه ای نسبتا کوتاه تشکیل شده است. اصطلاح پشم مترادف با الیاف بازیافتی یا ضعیف شده است.

قدمت استفاده از پشم شیشه در سراسر جهان به بیش از 70 سال می رسد و در ایران صنعتگران بخش خصوصی و دولتی حدود 40 سال است که این الیاف را تولید می کنند. با این حال، در یک مفهوم گسترده تر، می توان گفت که به طور کلی، استفاده و تولید الیاف معدنی به سال 1800 میلادی در بخش بین المللی باز می گردد.

انواع سقف پشم شیشه
1. فویل آلومینیومی
2. بافت شیشه ای مشکی
3. الیاف پارچه شیشه ای

استفاده از پشم شیشه
1. عایق دیوار حفره
2. کاشی
3. دیوار پرده
4. مجرای لوله کشی
5. عایق صدا
6. عایق حرارتی
7. ساندویچ پانل
8. کانال های هوا از قبل عایق شده اند
9. ساخت مخزن
10. مصارف مختلف صنعتی و ساختمانی و...

برای خرید پشم سنگ روی لینک کلیک کنید

https://ayeghariya.com/%D9%BE%D8%B4%D9%85-%D8%B3%D9%86%DA%AF/

 

محدوده دمایی مناسب برای پشم شیشه
محدوده دمای متعادل برای پشم شیشه در کاربردهای مختلف از منفی صد و نود و پنج درجه سانتیگراد تا صد و بیست درجه سانتیگراد است. اما در کاربردهای خاص این محدوده دمایی به 450 درجه سانتیگراد می رسد.

مقاومت در برابر حرارت پشم شیشه
پشم شیشه مانند سایر عایق ها قادر به تحمل دما تا دمای مشخصی است که آستانه دمایی پشم شیشه می تواند تا 550 درجه سانتیگراد باشد، اما با این تفاوت که پشم شیشه نقشی در توسعه ندارد. آتش سوزی و گازهای گلخانه ای و سمی در هنگام آتش سوزی رخ نمی دهد.

شاخص های فنی پشم شیشه
مهمترین عوامل برای انتخاب یک پشم شیشه خوب عبارتند از:
1. تراکم
2. ضخامت
3. نوع بسته بندی یا پوشش

لازم به ذکر است که نوع بسته بندی مهمتر از خود پشم شیشه است، زیرا تا زمانی که عایق پشم شیشه رطوبت را از فضا جذب نکند، تعیین نوع بسته بندی می تواند عملکرد عایق را به بهترین نحو جذب کند.

تراکم پشم شیشه
چگالی این عایق از 24 تا 96 کیلوگرم بر متر مکعب متغیر است و مقاومت فشاری کمی دارد و باید توجه داشت که یکی از مزایای پشم شیشه، تنوع چگالی آن است.

تجهیزات ایمنی پشم شیشه
طبق تحقیقات متعدد دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که الیاف پشم شیشه سرطان زا هستند و باعث بیماری های ریوی و پوستی می شوند. این سرطان زا بودن پشم شیشه حتی بر روی حیوانات و تمام بافت ها نیز تاثیر بسزایی دارد و باعث ایجاد تومور می شود. بنابراین در حین کار نباید مستقیماً با پشم شیشه در تماس باشید و نصابان و کارگران حتماً در حین کار از عینک و دستکش، روکش یکبار مصرف و لباس آستین بلند استفاده کنند.

عایق صوتی پشم شیشه
پشم شیشه با جذب انرژی صوتی، عملکرد صوتی دیوارها، کف ها، سقف ها را بهبود می بخشد و هر گونه آلودگی صوتی را منتقل می کند.

پایداری زیست محیطی پشم شیشه
پشم شیشه نه تنها باعث صرفه جویی در انرژی می شود، بلکه تولید انرژی را نیز کاهش می دهد. به این ترتیب با متعادل کردن نیازهای گرمایشی و سرمایشی محیط، از تلفات انرژی جلوگیری می شود. که این امر باعث صرفه جویی در زمان در تامین مواد اولیه، تولید، توزیع و نصب می شود. که 84 درصد از مواد بازیافتی ساخته شده و دفع زباله را کاهش می دهد و منابع ارزشمند را هدر نمی دهد.

مزایای پشم شیشه
1. چگالی های مختلف داشته باشد
2. سبکی عایق پشم شیشه
3. سهولت نصب
4. احتراق آهسته و ضریب انتشار گاز سمی کم
5. خاصیت آکوستیک داشته باشد

معایب پشم شیشه
1. ساختار فیبری آن مقاومت کمی در برابر رطوبت دارد.
2. ایجاد مشکلات پوستی، ضعف بینایی و مشکلات تنفسی و ریوی در تماس مستقیم
3. مقاومت کم پشم شیشه در برابر رطوبت

با توجه به معایب ذکر شده برای پشم شیشه، امروزه به لطف فناوری نانو می توان از هر نوع آسیبی به انواع الیاف معدنی از جمله پشم شیشه جلوگیری کرد. استفاده از نانو امکان تولید چندین نوع پشم را فراهم می کند

شیشه با تکنولوژی جدید که در زیر به آنها اشاره می شود:
1. پشم شیشه پلاستیکی معمولی: این محصول در سقف سوله های فلزی و به عنوان دیوار جداکننده کاربرد دارد.
2. پشم شیشه پلاستیک آنتی باکتریال: این نوع پشم شیشه پلاستیکی دارای خواص ضد میکروبی و ضد قارچی است.
3. پشم شیشه پلاستیک ضد حریق: این محصول دارای خاصیت ضد شعله و انتشار آتش می باشد که باعث کاهش سرعت احتراق خود محصول و محیط اطراف می شود.
4. پشم شیشه پلاستیک ضد الکتریسیته ساکن: خاصیت ضد الکتریسیته ساکن محصول در کارتن پلاستیکی باعث ایجاد اثر ضد الکتریسیته و همچنین شستشوی آسان پشم شیشه پلاستیکی می شود.

 

۰ ۰

پشم سنگ چیست و چه کاربردهایی دارد؟

۹ بازديد

دنیای صنعتی امروز مبتنی بر مصرف بهینه انرژی و کاهش آلاینده های محیطی است. از این رو محصولات صنعتی زیادی برای جلوگیری از آلودگی صوتی، آلودگی هوا، آلودگی های طبیعی و ... تولید شده است.

در این میان عایق حرارتی و صوتی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. پشم سنگ یکی از مهم ترین و شناخته شده ترین عایق های حرارتی و صوتی است که در صنعت کاربرد فراوانی دارد.

 

عایق حرارتی پشم سنگ


عایق حرارتی پشم سنگ نوعی عایق است که از الیاف نوعی سنگ آذرین به نام بازالت ساخته می شود. ابعاد این الیاف در مقیاس میکرون بوده و با نسبت 97 درصد فیبر و 3 درصد رزین و روغن، عایق حرارتی پشم سنگ را تشکیل می دهند.
از پشم سنگ نیز به عنوان عایق صدا با عملکرد عالی استفاده می شود. باید بدانید که عملکرد این عایق ترموفونیک بسیار بهتر از عایق های مشابه است.


استفاده از پشم سنگ به عنوان عایق حرارتی نقش مهمی در کاهش مصرف انرژی دارد. این موضوع در کشور ما که بخش زیادی از انرژی در بخش داخلی صرف می‌شود، بسیار حائز اهمیت است.
امروزه عایق های حرارتی پشم سنگ در انواع مختلفی تولید می شود که عملکردهای متفاوتی دارند. به عنوان مثال، پشم سنگ لحاف کاری، پشم سنگ تخته سنگ و پشم سنگ سقف از پرمصرف ترین پشم سنگ ها هستند. قیمت پشم سنگ نیز بر اساس نوع و کاربرد آن تعیین می شود.


از طرفی طبق تحقیقات انجام شده در زمینه پشم سنگ، این نوع عایق صوتی و حرارتی مضراتی را که سایر عایق ها برای محیط زیست ایجاد می کند، ندارد.
در واقع به جرات می توان گفت که پشم سنگ مفیدترین و تمیزترین نوع عایق حرارتی است. بنابراین به نظر می رسد استفاده از این نوع عایق صوتی و حرارتی بسیار مقرون به صرفه باشد.


پشم سنگ چیست؟
سنگ بازالت از خانواده سنگ های آذرین در اثر فوران های آتشفشانی تشکیل شده است. اگر این سنگ در صنعت تحت حرارت زیاد (حدود 1500 درجه سانتیگراد) قرار گیرد و شکل آن تغییر کند، در نهایت منجر به تولید نوعی الیاف می شود.
الیاف به دست آمده دارای خاصیت ضد شعله هستند و در تهیه عایق حرارتی و صوتی استفاده می شوند. به این نوع عایق پشم سنگ می گویند.


اساساً بازالت در دماهای بالا ذوب می شود و به الیاف میکرونی تبدیل می شود. سپس ترکیب 97 درصد الیاف بازالت و 3 درصد رزین و روغن های مخصوص منجر به تولید پشم سنگ می شود.
پشم سنگ یک عایق حرارتی و در عین حال یک عایق صوتی عالی محسوب می شود که در کاهش مصرف انرژی و آلودگی صوتی ساختمان ها بسیار مفید خواهد بود. بنابراین استفاده از این عایق در ساخت سازه های عمرانی و ساختمانی عملاً هزینه های مرتبط با انرژی را کاهش می دهد.
بیش از 44 درصد عایق مورد استفاده در مصالح ساختمانی از انواع پشم سنگ ساخته شده است. برخی از ویژگی های متمایز پشم سنگ عبارتند از:

ویژگی های متمایز انواع پشم سنگ
سهولت نصب
مقاومت در برابر انتقال صدا
هدایت حرارتی کم
مقاومت بالا در برابر آتش
قدرت جذب بالا در برابر نویز
عدم سمیت و سازگاری بالا با محیط
خاصیت ضد حساسیت دارد
مناسب برای استفاده در ساختمان های عمرانی و صنعتی


انواع پشم سنگ چیست و چه کاربردهایی دارد؟
عایق حرارتی پشم سنگ یکی از بی ضررترین و بهترین عایق های حرارتی و صوتی در بین عناصر مشابه می باشد. بنابراین تلاش بر این است که انواع مختلفی از آنها ساخته و در مکان های خاص استفاده شود.
هر نوع پشم سنگ را می توان با روکش یا بدون روکش تولید کرد. قیمت پشم سنگ نیز بر همین اساس و با توجه به ماهیت آن تعیین می شود.

در هر صورت لازم است افراد به فروشگاه یا تولید کننده معتبری مانند شرکت پشم سنگ شرکت اندیشه عایق آریا مراجعه کرده و محصول مورد نظر خود را با توجه به نیاز خود خریداری کنند. انواع پشم سنگ تولید شده

ابزارها در صنعت و کاربرد آنها در زیر ارائه شده است.

لحاف پشم سنگ
عایق حرارتی پشم سنگ لحافی یک نوع پشم سنگ پرکاربرد است. این نوع پشم سنگ برای عایق
سطوح مختلف، به ویژه سطوح با انحنای کم، به خوبی کار خواهند کرد. برخی از کاربردهای اصلی
لحاف های پشم سنگ عبارتند از:
عایق کاری سقف ساختمان
عایق کاری انواع دیوارها
عایق کاری انواع کانال های تهویه مطبوع
به عنوان عایق سوله استفاده کنید


عایق کاری سقف کاذب
پشم سنگ را می توان به صورت روکش دار یا بدون روکش استفاده کرد. پوشش پشمی سنگ های لحافی عمدتاً از آلومینیوم یا کاغذ کرافت ساخته می شود. باید بدانید که پشم سنگ برای لحاف کاری انعطاف پذیری بالایی دارد و همیشه به صورت رول فروخته می شود.
پشم سنگ
پشم سنگ در صنعت نیز کاربردهای زیادی دارد و این مصارف در ساختمان سازی بیشتر از جاهای دیگر به چشم می خورد. عایق کاری دیوارها، سقف و کف ساختمان با استفاده از پشم سنگ
با اصلاح چگالی و ضخامت به محافظت از فضای زندگی در برابر اتلاف انرژی و آلودگی صوتی کمک می کند.
در طول تولید پشم سنگ، انواع پشم سنگ تولید می شود. پتروشیمی ها، صنایع کوره ای و پالایشگاهی از جمله مصرف کنندگان هستند

پشم سنگ لوله ای
پشم سنگ برای لوله ها نوع خاصی از عایق مورد استفاده در زمینه عایق کاری تاسیسات ساختمانی و انواع لوله می باشد.
بسیار موثر است. پشم سنگ لوله ای با توجه به قطر لوله های موجود در بازار و از نظر ضخامت تولید می شود.
تنوع زیادی دارند.

پشم سنگ به صورت عمده
پشم سنگ خام فله ای نوع دیگری از عایق حرارتی است که به صورت پشم سنگ خام خرد شده تولید می شود. این نوع عایق صوتی و حرارتی در مواردی قابل استفاده است که فضای مورد نظر شکل هندسی خاصی ندارد.

۰ ۰